Cleansafe – jeres strategiske sparrings- og samarbejdspartner

Erfaring og specialviden

Levnedsmiddelrengøringsservice og fødevaresikkerhed er en kompleks størrelse. Hos Cleansafe har vi specialiseret os heri, så vi gennem et innovativt og effektivt veldokumenteret rengøringskoncept kan være jeres stærke strategiske sparrings- og samarbejdspartner i bestræbelserne på at skabe og fastholde et højt hygiejneniveau.

Cleansafe er en landsdækkende organisation med omkring 250 passionerede og professionelle medarbejdere. Vi er stolte af at servicere et større antal levnedsmiddelvirksomheder inden for:

  • Kødforarbejdnings-, opskærings- og forædlingsvirksomheder
  • Producenter af færdigretter og halvfabrikata
  • Fiskeindustrien
  • Slagterier
  • Mejerier

Medarbejderforhold som fordel

Et godt arbejdsmiljø, der bemærkes

Hos Cleansafe værner vi om et godt arbejdsmiljø, så vi også er i stand til at værne om dit. Vi ved, at trivsel og arbejdsglæde højner og styrker arbejdskvalitet.

Personalepolitik, der bemærkes

Hos Cleansafe ønsker vi, at vores medarbejdere er stolte af vores fag og virksomhed. Vi er en mangfoldig arbejdsplads med mennesker med forskellige baggrunde og kompetencer. Der er frihed til forskellighed, gensidigt ansvar og ligebehandling for alle uanset køn, hudfarve og overbevisning. Tidlig indsats, åbenhed, omsorg og samtaler er nøgleordene for gode løsninger. Cleansafe er medlem af DI, og har overenskomst med Servicebranchens Arbejdsgiverforening.

Vi er godkendt i forhold til Servicenormen – en troværdig garantimærkning, der sikrer og kontrollerer, at vi er en seriøs serviceleverandør med ordnede forhold.

Vi tager ansvar, og vi giver vores medarbejdere ansvar.

Uddannelse og kompetenceudvikling, der bemærkes

Hos Cleansafe uddanner vi vores medarbejdere gennem vores eget specialiserede uddannelsesprogram. Tilmed modtager vores medarbejdere løbende undervisning, så vores kompetencer og viden altid kan leve op til vores kunders behov. Og mere til.

Book et møde

Lad os mødes til en uforpligtende snak om jeres rengøringsbehov og – udfordringer.
Book møde

Levnedsmiddel

Kompetent og komplet rengøringskoncept

Hygiejnekurser

Tilbud om virksomhedstilpassede kurser i levnedsmiddelhygiejne