Giv maskinerne nyt liv med tørisblæsning

Blæsning med tøris gør det muligt at puste nyt liv i maskindele og slidte maskiner i fødevareindustrien.
Hos Cleansafe er vi specialister i denne unikke rengøringsmetode, hvor snavs, rust og andre belægninger blæses væk med tøris og efterlader en flot, ren og funktionel overflade.

Tørisblæsning er en tør renseform, der ikke beskadiger, ridser eller slider på overfladen. Metoden er særligt velegnet til eksempelvis at rengøre styrebokse eller andet følsomt udstyr, når der skal gøres periodisk rent eller udføres tekniske reparationer.

Med tørisblæsning fjernes snavs, urenheder og hårdføre belægninger med den kolde tøris, der får smudset til at fryse, udvide sig og billedligt talt ”eksplodere” væk fra overfladen. Resultatet er en ren og tør overflade.

Tørisblæsning er samtidig en miljøvenlig og bæredygtig metode, da der ikke anvendes vand, kemikalier eller anden form for efterbehandling i processen. Maskiner og maskindele får nyt liv med tørisblæsning
og ofte er den forlængede holdbarhed lig med økonomiske besparelser.

Hos Cleansafe er vi glade for at kunne tilbyde tørisblæsning som en af vores ydelser. Den helt særlige form for rengøring er et spændende supplement til vores øvrige rengøringsydelser, og metoden har en stigende udbredelse i den danske fødevareindustri.

Vil du vide mere om tørisblæsning?

Kontakt salgschef Michael Sills på tlf. 7020 7000 eller mis@clansafe.dk og hør mere om de forretningsmæssige fordele ved metoden.

Tørisblæsning

Feugiat in ante metus dictum at tempor commodo. Pellentesque adipiscing commodo elit at imperdiet.

Industri

Posuere sollicitudin aliquam ultrices sagittis orci a. Consectetur adipiscing elit pellentesque habitant.